sunnuntai 30. tammikuuta 2011

Jäsenyys ja maksut

Porvoon Kendo ry

info(ät)porvoonkendo.net

Puheenjohtaja:
Tutustu tuotteeseen
ennen ostopäätöstä!
Atte Nousiainen
GSM: 045 672 2244
E-mail: attenousiainen@gmail.com

Rahastonhoitaja:
Joonas Joensuu

Sihteeri:
Minttu Ojanen
Tutustuminen
Kendoon voi tulla tutustumaan ottamalla yhteyttä Atte Nousiaiseen. Lajiin johdattavia peruskursseja järjestetään yleensä kahdesti vuodessa, keväällä ja syskyllä.

Maksut
Maksun saaja: Porvoon Kendo ry
Tilinumero: AKTIA PORVOO FI17 4050 1020 1841 22

Suorittaessanne maksuja, lisätkää viestikenttään seuraavat tiedot:
  • Maksun nimike
  • Aika jota maksu koskee
  • Henkilön nimi jota maksu koskee jos maksaja on eri henkilö
(esim: Jäsenmaksu 2011 Mauri Miekka; peruskurssi kevät 2011 Kaisa Kendoka)

Peruskurssimaksu (summa tarkistettava Atelta)
Yhdistyksen peruskurssimaksuun sisältyy kendoseurojen keskusliiton peruskurssimaksu ja peruskurssilaisen kendovakuutus (yht 20€) kalenterivuoden loppuun.

Jäsenmaksu 120€ (eräpäivä 31.1.)
Yhdistyksen jäsenmaksuun sisältyy kendoseurojen keskusliiton jäsenmaksu (30 €) ja kendovakuutus (20 €) kalenterivuodelle.
 
Boguvuokra 10€ / 2 kk
Seuralla on muutama bogu, joita alkeiskurssin päättäneet jäsenet voivat edullisesti vuokrata.
Vuokra 5 €/kk, maksetaan etukäteen joka toisen kuukauden alussa. Maksu voidaan suorittaa myös tätä pidemmästä ajasta.

Kendoliiton jäsenyys
Porvoon Kendo ry on Suomen Kendoseurojen Keskusliitto ry:n (Kendoliitto) jäsenseura. Seuramme jäsenmaksut sisältävät Kendoliiton maksut (ks. yllä). Porvoon Kendo ry:n jäsenen ei kuitenkaan tarvitse olla Kendoliiton jäsen, mutta tällöin ei voi osallistua Kendoliiton järjestämään toimintaan. Graduoinnit, monet kilpailut ja leirit sekä tapahtumat ovat Kendoliiton järjestämiä, ja niihin ei voi osallistua ilman liiton jäsenyyttä. Suosittelemme siis liittymään myös Kendoliiton jäseneksi.

Vakuutus
Kendo luokitellaan vakuutusehdoissa yleisesti vaaralliseksi lajiksi, jota normaali tapaturmavakuutus ei yleensä kata.

Jokaisella Porvoon Kendo ry:n ja/tai Kendoliiton toimintaan osallistuvalla jäsenellä tulee olla lajin tapaturmat kattava vakuutus.

Kendoliitto on neuvotellut vakuutusyhtiö TURVAn kanssa edullisen lajivakuutuksen. Kendoliiton vakuutus maksetaan peruskurssimaksun tai liiton jäsenmaksun yhteydessä (ks. yllä). Lisätietoa vakuutuksesta löydät Suomen kendoliiton sivuilta.

Mikäli et ota vakuutusta kendoliiton kautta, täytyy Suomen kendoseurojen keskusliiton sekä Porvoon Kendo ry:n kuitenkin olla sataprosenttisen varma että oma vakuutuksesi kattaa nimenomaan kendoharjoituksissa tapahtuvat vahingot. Esitä siis todiste voimassaolevasta kendotapaturmat kattavasta vakuutuksesa. Tämä koskee vain vanhempia harrastajia, sillä peruskurssimaksu sisältää aina kendoliiton jäsenyyden sekä kendovakuutuksen.